43607.jpg

Makuuhuone ei ole vielä valmis. Se on oikeastaan aika tyhmän näköinen. Ei ole ideaa miten laittaa koska ei ole tavaroita. Se kaipaa sisustusta. Haluaisin siitä täydellisen kuten äidillä. Onneksi sitä huonetta ei käytetä paljon. No muut huoneet on parempia. Tä on kyllä huonoin huone nukkekodissani. No ei sen parhainkaan tarvii olla. Kyllä siitä vielä hyvän saa. Ei vaan ole ideaa.  

45656.jpg

No nyt se on valmis! Tarvitsin tietenkin apua. Sängyn reunusta tehtiin pahvista ja yöpöydät tulitikkulaatikosta. Nyt sitä en kauniimmaksi saa. Ja tämä on nyt yhtä kaunis kuin muutkin huoneet. Halusin makuuhuoneesta kauniin ja nyt sain sen. Olen hyvin tyytyväinen.

120408.jpg

Tällä kertaa tavallisesta poiketen Netta ei itse kirjoita tätä vaan äiti pääsi kertomaan uusista kalusteista. Uusi sänky ja yöpöydät syntyivät tekemisen tuskan tuloksena, kun ei mitään muuta saanut päähänsä tehdä. Petivaatteet ovat vanhasta sängystä ja hieman liian isot, joten uudet täytyy vielä saada aikaiseksi jossain vaiheessa. Netta haluaisi nyt huoneeseen uudet pöytälamput, vanhat siniset ovat kuulemma väärän väriset. Vaaleanpunaisethan niiden pitäisi olla, mistähän ne kehittäisi?!!  

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />